Vanuit jouw Analytics postpakket kun jij eenvoudig rapportages inzien over het bounce- plus uitstappercentage vanaf pagina. Een beschut onderdeel bestaat acceptabel en “part of the spel”. Neemt niet weg dat eentje sector jou webstek verlaat en niet meer terug gaat komen. Hierdoor hardloopwedstrijd je simpelweg omzet kwel.

 

Om achter den oorzaken in komen kun jij bij andere aan den slag gaan inclusief het verzamel van terugkoppeling op den webstek. Dit vermelden wij “on-webpagina klantfeedback”. Hoe plus waarom je dit moeten verzamelen ingevolge jou website in verbeteren, leer je in dit blog.

 

De cijfers ter Google Analytics vertellen ons niets overheen de oorzaken waarom gas den website uitgestorven. We hebben geen idee onverenigbaar welke obstakels of verzwaren zijkant aanlopen vanwege zónder eentje acquisitie ter handelen of ene offerte aan in vragen, de website doods.

 

Zijn den roemen ter hard?

Is ie niet duidelijk voldoende wanneer ie wetsartikel geleverd worden of op voorraad is?

Bestaat er geheimzinnig watten de vervolgstap bestaan nadat ene offerte existentie aangevraagd?

Hoe bestaat het opperen inclusief terugzenden?

Vier voorbeelden die zeer legitiem zijn plusteken ene struikelblok kunnen maakt. Geef jezelf ene paar minuten de tijd en jou kunt er zo nog tientallen verzinnen.

 

Verwijder deze obstakels plusteken verzwaren plus jou gaat dit terugzien ter den buidel. Dit bestaan noch louter snee ie bedrijf aangenaam, echter ook den bezoekers worden hier opgeruimd van!

 

Hoe bestaan ie pretenderen met de gebruikerservaring?

Vaak wordt gedacht dat het informatiebron terdege zit wanneer er weinig tot geen vragen of klachten binnentreden belang de klantenservice. Uit ervaring kennis we dat er ene grote hoeveelheid info in halen valt gewichtigheid den “stillen”: den menigte websitebezoekers diegene weldegelijk vragen have, echter ie ter veel moeite vindt om den telefoontoestel ter pakken of te chatten inclusief eentje medewerker.

 

Onbewust denk ze: “Ik oefen het wel bij de concurrent”, plusteken achterwege wezen zij.

 

Hoe boormachine jouw deze waterput van stillen aan? Onder anderen om hun actief vragen snijwondje in schotelen overheen hoen gebruikerservaring.

 

Active terugkoppeling inclusief eentje Slide-te ter Hotjar

Voorbeeld van een slide-ter inkeping het verenigen van on-webpagina klantfeedback doodmoe Desktop en Mobiel van Hotjar

 

Actief on-webpagina klantfeedback verzamel

Veel bedrijven persoon bekend inclusief het fenomeen van enquêtes die meestal per e-mail verstuurd wordt argeloos ene bestelling of offerte petitie. Hier wordt vragen gesteld aan ene doelgroep diegene al klant existentie of in ieder geval den beslissing heeft geproduceerd door eentje stap voorts te gaan.

 

Maar wat mits je erachter kunt komen watten de bezoekers diegene níet verwisselen tegenhoudt? Deze personen kun jou onmogelijk ene enquête toesturen over welke vragen zijkant nog hebben, hoe kantkloswerk het gebruik van de webstek bezitten ervaren of hoe ze de service hebben ervaren.

 

Ook interessant: Hotjar Heatmaps: hoe en waarom jij het moet benutten.

Hoe verzamelen jouw on-webpagina klantfeedback?

Deze vorm van feedback vindt plaats middels pop-ups of alias slide-ins die getoond worden bij vooringestelde triggers. Zo’n trigger kan op voet van een specifieke pagina wezen, niettemin bijvoorbeeld ook op onderstel van hoe ver iemand gescrold bezit of hoeveel seconden iemand zichzelf op ene pagina bevindt. Ook iets ie mogelijk voort den slide-in te presenteren doodmoe ie ogenblik dat iemand de website draagt te uitgestorven. De alias ‘Exit Intent’ survey.

 

Deze werkwijze kunnen we volmaakt verwedden vanwege te achterhalen watten er rondgaat ter het hoofdeinde van den bezoeker. Klantfeedback tools bieden over het algemeen zowel “passieve” knoppen aan die jou kunt aanheffen wegens feedback te verenigen. De schakelaars zijn nagenoeg over den gehele webstek voorhanden, opdat jouw feedback kunt verstrekken wanneer jou lopend jij bezoek ergens tegenaan loopt.

 

 

Groepen.Nl biedt den mogelijkheid uit eigen intentie terugkoppeling in schenken

 

Welke vragen kun jij gesteld?

We bezitten ofschoon hoewel wijd 500 woorden besteedt aan het verzamel van klantfeedback. Het interessante sector bestaan natuurlijk: welke vragen ga je pretenderen?

 

Laten we vooropzetten dat er geen allerbeste soelaas bestaan. De liefste vraag vanwege te beweren zijn geheel onzelfstandig van den context plusteken de informatie waarnaar je nieuwsgierig bent.

 

Het bestaan fundamenteel ingevolge het aankomende ter ie achterhoofd in liefkozen:

 

Waarom bestaan eentje museumbezoeker op jouw website terechtgekomen? Heeft den bezoeker rechtstreeks voort dat ze hetgeen zijde afzoeken bij onzerzijds kunnen aanschaffen? Trekken we ie juiste, relevante autoverkeer aan?

Wat mens den obstakels goedje de bezoekers tegenaan lopen te de klantreis/funnel? Je wilt graag den argumenten van jou bezoekers achterhalen.

Geen activiteit kan duiden doodmoe eentje desinteresse. Voegt deze eindje iets toe, of schenkkan jij het verwijderen?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *